Novi bodovi: Slavlje fudbalera Župe u Žeravici 0-1

FK Župa - FK Modriča

Prva gostujuća pobjeda u ovoj izuzetno lošoj sezoni danas je ostvarena. Fudbaleri FK Župa iz Milosavaca bili su bolji od FK Jedinstva iz Žeravice. U današnjoj utakmici koja se trebala igrati u prošlu nedelju a odgođena je zbog kiše, naši fudbaleri slavili su minimalnom pobjedom od 0-1.

Jedini strijelac današnje utakmice je ipak bio domaći igrač, Paspalj Pavle, koji je u 32. minutu nehotice ubacio loptu u svoju mrežu na radost FK Župe. Utakmica je bez obzira na malo golova bila veoma dinamična, sa dosta prilika sa obe strane. Imali su domaći nekoliko izgledniš šansi da izjednače rezultat no Dulić je bio je bio na visini zadatka.

Sa druge strane, već u prvom poluvremenu mogla je Župa i do veće prednosti ali isto tako iskazao se i golman Jedinstva Vasić. I u drugom poluvremenu su naši igrači imali više izglednijih prilika ali rezultat se nije mijenjao tako da je Župa slavila po prvi put u ovoj sezonu na gostujućem terenu te uvećala svoj bodovni konto za 3 i sada imamo 14 bodova.

Sljedeća utakmica FK Župe igra se u nedelju sa početkom u 17 časova protiv ekipe FK Ljubić iz Prnjavora.

Izvještaj sa utakmice:

FK Jedinstvo Žeravica: Vasić, Lazić, Paspalj, Perić, Ećimović, Ilić, Makitan (od 82. minuta Spremo), Behara, Zekonja, Milaković (od 68. minuta Huskić), Sanjicki. Trener: Đorđo Grujičić.

FK Župa Milosavci: Dulić, Mihajlović Đ. , Kostić, Brkić, Šaula, Janjić, Zelenika (od 85. minuta Konić), Tomić (od 46. minuta Ostojić), Čolić, Trivić, Vulin (od 46. minuta Bilal). Trener: Bogdan Krnojelac.

Sudije: Zoran Tripunović, Slađan Lazarević, Aleksandar Šarčević.