Preokret u Prnjavoru za pobjedu i nove bodove FK Župe 2-4

FK Župa
Detalj sa utakmice

Prošli vikend fudbaleri FK Župe gostovali su u Prnjavoru a protivnik je ovog puta bila ekipa FK Budućnost iz Donjih Galjipovaca. Na vrlo dobro poznatom stadionu FK Ljubića u Prnjavoru naši igrači odigrali su još jednu dobru partiju te zasluženo slavili na kraju sa rezultatom 4-2.

Iako se prvo poluvrijeme činilo da neće biti tako lako doći do novih bodova jer su domaći igrači poveli u 14. minutu preko Šarčevića, u drugom se dogodio potpuni preokret.

Odmah početkom drugog poluvremena, u 51. minutu stvari na početak postavlja Igor Nišić. Bilo je to 1-1. Mikača Zoran par minuta kasnije dovodi naš klub u vođstvo od 1-2 a igrao se 65. minut. Dva minuta kasnije u strijelce se upisao i Darko Vrhovac koji je u igru ušao u drugom poluvremenu ali motiva mu nije nedostajalo. Bilo je to 1-3 a igrao se 67. minut.

Tačku na i postavlja ponovo Igor Nišić u 74. minutu za vođstvo Župe od 1-4. Ekipa Budućnosti je uspjela da do kraja ublaži poraz a strijelac je ponovo bio Boris Šarčević u 79. minutu.

Sljedeću utakmicu FK Župa igra u subotu na Sportskom Centru Župa u Milosavcima protiv ekipe FK Nožičko iz Nožičkog sa početkom u 15:00 Časova.