Izvještaj: FK Župa – FK Ljubić 0-3

fk župa - fk ljubić

Igrači FK Župe su u okviru 28. kola II lige Republike Srpske, grupa Zapad poraženi od ekipe FK Ljubić iz Prnjavora. Iako rezultat nije pravi odraz stanja na terenu, on je nažalost takav.

Mnogi od Vas znaju da za seniorsku selekciju FK Župa nastupaju kadeti i juniori koji predstavljaju i OFK Sport Tim, i FK Župa (zajedno pod nazivom FK Župa) u Omladinskoj ligi BiH, gdje ostvaraju fantastične rezultate.

U prethodnu nedelju su se poklopile sve tri utakmice tako da je za seniorski tim izašao malo drugačiji sastav nego inače, što su igrači ljubića iskoristili, ali po igri se nije primjetilo.

Imali su igrači Ljubića u prvom poluvremenu i jako sunce na svojoj strani što im je uveliko pomoglo kod prva dva gola, dok je treći gol koji je postigao Kovačević Zoran, zaista gol kakav se rijetko viđa. Naime, on je jednu odbijenu loptu snažno opalio sa nekih 25 metara i matirao nemoćnog Dulića.

FK Župa je prije toga napadao i u nekoliko navrata su bili u dobrim prilikama za postizanje gola, a najbolje šanse propustili su Zelenika kod rezultata 0-0 i Tomić kod rezultata 0-1.

Mnogo više dobrih prilika imali su naši fudbaleri ali, po izuzetno teškom vremenu, nisu uspjeli da se vrate poslije ranog pogotka od 7. minuta koji je postigao Žižak Aleksandar. Drugi gol Ljubića postigao je Ančić Vladimir u 23. minutu.

Sljedeću utakmicu FK Župa igra u nedelju, u 17 časova u Petrovu protiv ekipa FK Ozren i onda u posljednjem kolu nam dolazi FK Proleter iz Teslića.

Izvještaj sa utakmice FK Župa – FK Ljubić:

FK Župa Milosavci: Dulić, Mihajlović Đ., Todorić, Vukomanović, Pribjegović, Malkić, Zelenika, Tomić, Trivić, Mihajlović N., Đurić. Trener: Bogdan Krnojelac

FK Ljubić Prnjavor: Vukajlović, Adamović, Prodanović (od 70. minuta Malešević), Kovačević (od 66. minuta Petrović), Žižak B., Vrhovac, Todorović, Žižak A., Ćirković, Subić, Ančić (od 73. minuta Vasić) Trener: Segić Milorad