Pobjedonosni niz se nastavlja: FK Župa – FK Nožičko 5-3

FK Župa - FK Nožičko 5-3
FK Župa - FK Nožičko 5-3 ~ Foto: Zoran Ignjatić

Naši fudbaleri su i prethodni vikend u okviru 7. kola bili uspješni u pohodu na prvo mjesto a ovaj put bili su bolji od novoformiranog kluba FK Nožičko iz Nožičkog. Tako su na najbolji način potvrdili dobru formu pred derbi lige koji se igra sljedeću nedelju protiv ekipe FK Potkozarje koja je trenutno lider na tabeli.

Igrao se tek 5. minut kada je Miloš Ćejić pogodio za prvu radost Župe na današnjoj utakmici. Međutim, FK Nožičko se isto tako vrlo brzo vratilo u igru te su u 12. minutu izjednačili na 1-1 a strijelac je bio Dejan Plavšić.

Da ne bi došlo do iznenađenja, pobrinuo se Zoran Mikača u 20. minutu za 2-1. Bio je to konačan rezultat prvog poluvremena, i pored još nekoliko sjajnih šansi naših igrača ali preciznost nije bila na nivou.

Drugo poluvrijeme počinje na isti način kao i prvo, u 5. minutu drugog poluvremena, odnosno u 50. minutu, Dejan Vrančić postiže novi gol za Župu i vođstvo od 3-1.

Svega dva minuta kasnije, Nišić Igor pogađa po prvi put danas za 4-1 a onda par minuta kasnije u 65. Nišić ponovo postiže gol za veliku prednost od 5-1.

FK Nožičko je uspjelo da do kraja smanji rezultat i ublaži poraz preko Đorđa Plavšića u 68. minutu i 80. minutu za konačnih FK Župa – FK Nožičko 5-3.

Izvještaj:

FK Župa: Momć, Vukomanović, Todorić (od 25. minuta Nišić), Trivić, Marković, Bojić, Vrhovac (od 75. minuta Guduraš), Kliska, Ćejić, Mikača (od 58. minuta Babić) i Vrančić. Trener: Dane Guduraš.

FK Nožičko: Malešević, Petković, Kojić (od 56. minuta Gvozdić M.), Mačinković, Todorović, Vuković, Ćetojević (od 72. minuta Gvozdić B.), Majstorović, Šarić (od 46. minuta Stojanović), Plavšić Đ., Plavišć D.

Kao što smo rekli, sljedeća utakmica se igra u nedelju 23. oktobra, 2016, sa početkom u 15:00 u Aleksandrovcu protiv lidera FK Potkozarje. Međutim, nezvanično saznajemo da su i ekipi FK Župe i ekipi FK Potkozarja oduzeti bodovi, ali izvjestićemo vas na vrijeme kada odluke prođu kroz zvaničan bilten.