FK Sloga Srbac vs FK Župa 4 – 0

Ljubiša Vrhovac

Danas ne tako dobra vijest. Naš Fudbalski Klub Župa poražen je na gostovanju ekipi Sloge iz Srpca rezultatom 4-0. Igrači koje je trener Vrhovac izveo na stadion nisu bili na nivou na koji su nas naviknuli prethodnih kola kada su briljirali i redom uzimali bodove i u gostima i na domaćem terenu.

No svakako moralo je doći do malog opuštanja kada je ostanak u drugoligaškom društvu već osiguran. FK Župa je nastupio u sledećem sastavu:

Savić Ljubiša, Savić Igor (od 73. minuta Klisara) Došlov, Šteković, Damjanić, Topalović, Radić (od 60.minuta Mihajlović), Marković (od 52.minuta Matić), Kuzmanović, Trivić, Petković.

FK Sloga Srbac sastav: Dabić, Ilić, Zukanović, Okić, Vrhovac (od 78. minuta Babić) Adamović (od 81.minuta Novaković B.) Savić (od 89.minuta Kozak) Novaković M., Zelenac, Novaković Z.

Strijelci za FK Sloga bili su: Adamović u 39.minutu, Novaković M. u 67.minutu, Savić u 77.minutu i za 4:0 Novaković Z. u 88.minutu.

Rezultati ostalih utakmica ovog kola su: Jedinstvo – Omarska 1-1, Ozren – Laktaši 1-0, Gomionica – BSK 1-5, Liješće – Tekstilac 0-1, Mladost – Naprijed 1-0, Ljubić – Krupa 1-1

Igrači FK Župe se okreću sada domaćoj utakmici u srijedu 04.06. sa početkom u 17:00h koja se igra protiv ekipe Ljubića i biće to poslednja utakmica u proljećnom dijelu sezone 2013/14. Dođite u što većem broju u srijedu da zajedno ispratimo ovu uspješnu sezonu nadamo se jednom sjajnom igrom i naravno pobjedom.

Još važno spomenuti jeste da je utakmica počela minutom ćutanja u ime tragično nastradalih u ovim poplavama koje su ostavile traga na svima nama.