FK Župa vs FK Ljubić 4-2

Župa Slavi Gol

Fudbaleri FK Župa Milosavci danas su na najbolji mogući način okončali sezonu 2013/14 pruživši fantastičnu igru u jako zanimljivoj utakmici punoj preokreta i još boljim rezultatom, 4-2 u našu korist.

ledaoci koji su danas pratili utakmicu na tribinama S. C. Župa imali su zaista šta i da vide. Utakmicu je Župa dobro otvorila i već u 18. minutu fantastičnim šutem sa 20ak i više metara Matić je poentirao za 1-0 našeg kluba i najavio dobru igru u ostatku utakmice.

Gosti se nisu predavali i već u 39. minutu izjednačavaju preko Žižak Aleksandra da bi konačni rezultat prvog poluvremena od 1-2 za goste postavio Kovačević u 43. minutu. Drugo poluvrijeme bilo je još bolje, naš tim je napadao na sve moguće načine i u 54.minuti preko Štekovića došao do izjednačenja 2-2. Naši igrači nisu prestajali sa napadima te su u 58.minutu ponovo poentirali nemoćnog golmana Radulovića za 3-2. Strijelac ovaj put je bio Mijatović. Samo par minuta kasnije penal za FK Župu koji je na interesantan način izveo mladi Petković i poentirao i on za 4-2 i konačnu pobjedu FK Župe.

Istakećemo da je prije početka utakmice minutom ćutanja iskazan poslednji pozdrav dugogodišnjem sportskom radniku, direktoru FK Laktaša i nekadašnjem članu uprave FK Župa, Tomi Saviću!

Sastavi:

FK “Župa” Milosavci: Savić, Mihajlović, Došlov, Šteković, Mijatović, Klisara (od 75.minuta Gudalo), Trivić (C) (od 85.minuta Damjanić ), Matić, Kuzmanović, Petković, Radić.

FK “Ljubić” Prnjavor: Radulović, Šarčević, Kovačević, Žižak B., Mujkić Ćirković, Deket (od 84.minuta Kvakić), Jovanić (od 51.minuta Vinčić), Žižak A., Kovač (od 61.minuta Lazić), Segić.

Rezultati svih utakmica ovog 26.kola su: FK Tekstilac -FK Sloga Srbac 7-0, FK BSK – FK Mladost 1-0, FK Laktaši -FK Gomionica 6-2, FK Župa – FK Ljubić 4-2, FK Krupa – FK Ozren 2-0, FK Omarska – FK Liješće 5-3, FK Naprijed – FK Jedinstvo 2-1.

Fudbalski Klub Tekstilac iz Dervente je novi prvoligaš a FK Župa Milosavci im ovom prilikom i čestitaju te žele puno uspjeha u prvoligaškom društvu dok će FK Krupa igrati baraž za 1. ligu a FK Sloga Srbac, FK Gomionica i FK Naprijed nas napuštaju dok će FK Mladost igrati baraž za 2. ligu