Turnir u Žeravici

Župa vs Jedinstvo

Sljedeći vikend odnosno 9. i 10. avgusta naš FK Župa biće gost na memorijalnom turniru “Drago Kovačević” u Žeravici u organizaciji Fudbalskog Kluba Jedinstvo iz Žeravice. Pored našeg kluba i domaćina Jedinstva na turniru su još učesnici FK Kozara Gradiška i FK Sloboda Mrkonjić Grad.

Biće ovo odlična prilika za test pred početak prvenstva koji je po rasporedu odmah naredni vikend. Prvu igru FK Župa će igrati protiv FK Kozare iz Gradiške a utakmica počinje u 18:00 časova dok je drugi par FK Jedinstvo i FK Sloboda. Ukoliko ste u mogućnosti dođite na stadion Jedinstva i uživajte u očekivanim sjajnim predstavama.

Prošlu subotu FK Župa je imala i prijateljsku utakmicu protiv ekipe Borca iz Šibovske koju smo pobijedili 4-1. Strijelci na ovoj utakmici bili su Malkić dva gola, Došlov i Gudalo dok je jedini strijelac za goste bio Mandić.

Ovu utakmicu FK Župa je odigrala bez nekoliko standardnih igrača ali bez obzira na sve prikazana igra je bila vrhunska te tako i rezultat je takav da svi mogu biti zadovoljni.

Nismo puno pisali o pojačanjima koji će pojačati ili su do sada pojačali redove našeg kluba iz razloga što čekamo da sve bude konkretno jer očekujemo zaista jak prelazni rok te stoga ne želimo da obećavamo ništa dok ne bude sigurno, u svakom slučaju bićemo mnogo jači nego prethodne sezone te ciljaćemo sam vrh tabele. Ostanite u toku prateći naš portal.