Danas utakmica KUP-a OFS Laktaši protiv FK Laktaši

FK Župa - FK Borac Šamac

Danas će se sa početkom u 17:30 časova u Milosavcima, odigrati i KUP utakmica Opštinskog Fudbalskog Saveza Laktaši u kojoj igramo protiv FK Laktaši.

Naš tim će danas nastupiti sa izmješanim sastavom kadeta i juniora, jer će neki od naših standardnih i ključnih igrača odmarati se za predstojeće prvenstvene utakmice u Omladinskoj ligi BiH gdje su naši kadeti, odnosno kadeti OFK Sport Tim-a koji nastupaju pod imenom FK Župa, prvaci i ubijedljivo su ispred svih, dok juniori zauzimaju drugo mjesto, 4 boda manje od FK Kozare iako su u prvoj polusezoni zauzimali 1. mjesto. Razlog ovog malog pada je borba na dva fronta, i u juniorskom i u seniorskom takmičenju, što pokazuje sa kojim kvalitetom raspolažu ovi mladi momci.

Inače, ova utakmica trebala je da se igra prije dvije sedmice, no niko od naših službenika nije bio obaviješten od strane saveza iako su par dana prije utvrđenog termina svi u taboru FK Laktaša bili obaviješteni te smo saznali dan pred utakmicu od slučajnih prolazika da se utakmica treba igrati, ali naravno, zbog drugih zakazanih obaveza to nije bilo moguće tako da je danas konačan termin i za ovaj meč. Toliko o odnosu novih članova Opštinskog Fudbalskog Saveza Laktaša prema FK Župa.

Međutim, bez obzira na sve, dođite danas u 17:30 časova na Sportski Centar Župa Milosavci da ispratite i ovo takmičenje i uživate u fantastičnoj igri sa pregršt dobrih poteza koju naši igrači pružaju.