Prekid u Dubici zbog napada na sudiju

FK Župa - FK Borac K. Dubica

Nedjeljna utakmica protiv koju je naš FK Župa igrala protiv ekipe Borca iz Kozarske Dubice nije prošla onako kako je bilo ko očekivao. Naime, pri rezultatu 1-1 u 44. minuti, utakmica je prekinuta zbog napada domaćih igrača na sudije.

FK Župa je sjajno otvorila igru i već u 3. minutu preko Smiljanića povela sa 1-0. Bila je to najava da je Župa došla po sva tri boda. Nekoliko minuta kasnije, poslije manje greške odbrambenih fudablera, Reljić je izjednačio na 1-1 u 13. minutu.

Poslije toga počela je sasvim drugačija utakmica, te do njenog prekida vidjeno je 5 žutih i 2 crvena kartona.

Igrači Borca zaigrali su malo grublji fudbal, te su svojim oštrim startovima i grubom igrom doveli su toga da se utakmica završi prije nego je planirano.

Poslije drugog crvenog kartona, domaći igrači su napali glavnog sudiju te je samo dobra reakcija delegata, pripadnika policije i komesara za bezbjednost dovela do toga da ne dođe do fizičkog obračuna. Nakon toga, nekoliko domaćih navijača je takođe imalo želju da se obračuna sa sudijama ali na svu sreću svaki fizički incident je spriječen.

Izvještaj sa utakmice:

Za FK Župa nastupili su: Terzić, Mihajlović Đ., Damjanić, Nartey Jasper, Devušić, Radić, Petković, Trivić, Owosu, Došlov i Smiljanić

FK Borac K.Dubica je nastupio u sljedećem sastavu: Krivdić, Vujčić, Dalić, Burazor, Pušac, Paralica, Zec, Reljić, Marinović, Đurasinović, Pekić.

Ono što je važno jeste da će ova utakmica biti registrovana 3-0 u korist FK Župa Milosavci.

Ostali rezultati 21.og kola su: Omarska – Liješće 2-1, Laktaši – Mladost 2-0, Sloga Doboj – Ljubić 5-0, Mineral – Jedinstvo 1-3, Ozren – BSK 1-1 i Borac Š. – Modriča 1-0