Pobjeda protiv Sloge Trna za konačno pomak na tabeli

FK Župa vs FK Sloga

Fudbaleri FK Župa Milosavci savladali su fudbalere FK Sloge iz Trna u prvenstvenoj utakmici 26. kola II lige RS grupa zapad rezultatom 2-1 i na ovaj način pomjerili se na tabeli za jedno mjesto. Bila je ovo dobra utakmica sa preokretom u drugom poluvremenu.

FK Sloga je zaigrala totalno motivisano sa željom da ode sa sva tri boda kući. Bili su jako blizu u prvom poluvremenu kada su i poveli sa 1-0 u 19. minutu a strijelac je bio Aljoša Gajić. Iako prikazana igra nije ukazivala da će gosti tako rano doći do vođstva, ipak se desilo. Sa ovim rezultatom se i otišlo na odmor.

No, na počektu drugog poluvremena, tačnije u 58. minutu, Bilal Adonis stavlja stvari na početak i postiže gol za 1-1. Igrači Župe nastavili su da napadaju, silno želeći bodove koji bi ih pomjerili sa posljednjeg dijela tabele, jer je utakmica protiv FK Liješća registrovana službenim rezultatom 3-0 u korist FK Župa. Golman Lekić je odoljevao svim napadima naših igrača, sve dok kapiten Nemanja Mihajlović nije u 90+2 minutu neodbranjivo pogodio za konačnih 2-1 i veliku radost naših igrača i uprave.

Ovom pobjedom FK Župa je sada pretekao FK Liješće a do kraja prvenstva ostale su još 4 utakmice što znači da mogu svojim pobjedama da zadrže ovo mjesto, jer sljedeći na tabeli FK Borac Kozarska Dubica, kojeg smo savladali u ovom dijelu sezone, ima nedostižnih 27 bodova.

Sljedeću utakmicu FK Župa Milosavci igra u Nedelju, u Žeravici protiv FK Jedinstva iz Žeravice.

Izvještaj sa utakmice:

FK Župa Milosavci: Dulić, Kovačević (od 38. minuta Zelenika), Kostić, Kozomara, Pribjegović, Janjić (od 46. minuta Bilal), Mihajlović N., Čolić (od 83. minuta Konić), Trivić, Ostojić Vulin. Trener: Bogdan Krnojelac

FK Sloga Trn: Lekić, Savičić, Tepić, Grozdanić, Lakić, Gajić, Surtov (od 66. minuta Šipovac), Đukanović, Ivić, Damjanić, Kukić. Trener: Tatić Predrag