FK Župa ponovo superiorna: FK Polet – FK Župa 0-5

FK Polet FK Župa
Detalj sa utakmice u Sitnešima: FK Polet - FK Župa. Foto: Zoran Ignjatić

U drugom kolu Opštinske fudbalske lige LSP naš Fudbalski Klub Župa ponovo je pokazao svoju superiornost savladavši ekipu Poleta iz Malih Sitneša rezultatom 0-5.

Igrači FK Župa ušli su veoma motivisano u ovaj meč i pokazali veliku želju za pobjedom od samog početka. Već u 9. minutu za 0-1 pogodio je Dario Vrančić i ovim golom najavio nova tri boda za FK Župa i ostanak u vrhu tabele.

Par minuta poslije, kapiten Darko Vrhovac postiže ponovo gol za sigurno uvećanje vođstva od 0-2. Igrao se 27. minut. Desetak minuta kasnije, tačnije u 38. minutu Mihajlović Đorđe pogađa mrežu nemoćnog Gvozdića za konačan rezultat prvog poluvremena 0-3.

Drugo poluvrijeme nam je donijelo malo mirniju igru, sa nekoliko dobrih prilika na obe strane ali velikim dijelom igralo se na polovici domaćina jer FK Župa nije prepuštala stvar slučaju. U 80. minutu ponovo se trese mreža Gvozdića a strijelac je ovaj put bio Miloš Todorić za 0-4. I u zadnjoj minuti ovog meča, tačku na i stavlja Miloš Ćejić, momak koji se u mladim kategorijama našeg kluba uvijek isticao kao vrhunski fudbaler.

Sljedeću utakmicu FK Župa Milosavci igra u Milosavcima, protiv ekipe Bisera iz Lišnje. Biće ovo prva službena utakmica na našem stadionu od kada je novi šef stručnog štaba gospodin Guduraš Danilo.

Pozivamo navijače da dođu u što većem broju te da pomognu našim igračima u borbi za nove bodove i čvrstu prvu poziciju na tabeli.

Izvještaj:

FK Polet: Gvozdić, Domazet, Lajić, Savandić, Šikman, Brković,  Radović, Aničić, Gvozdić,Stojić, Knežević. Trener: Gvozdić Boško

FK Župa: Momić, Todorić, Mihajlović, Bojić, Vrančić, Marković, Vrhovac, Guduraš, Babić, Ćejić, Vukomanović . Trener: Guduraš Danilo.