FK Župa Milosavci – FK Sloga Srbac 0:1

FK Župa - FK Sloga Srbac

I pored izuzetno dobre igre, i pored nekoliko dobrih i izglednih prilika, našim fudbalerima je nedostajalo samo malo sportske sreće koja je izgleda bila presudna u današnjem porazu protiv ekipe Sloga iz Srpca.

Sa sigurnošću možemo reći da smo danas prisustvovali jednoj od najkvalitetnijih utakmica u drugoj ligi. Borbenosti, zalaganja i želje za pobjednom nije nedostajalo ni jednoj ekipi. Prilike su se stvarale na obe strane, ali samo je FK Sloga iskoristila jednu od njih u 75. minutu kada je Stefan Savić iskoristio nepažnju odbrane i dobar centaršut skrenuo u našu mrežu.

Iako je naš tim pokazao više želje za pobjedom te pružio kvalitetniju igru, nedostajalo nam je ipak malo sportske sreće za nove bodove koji su nam potrebni u borbi za ostanak. U prvom poluvremenu FK Župa je bila dominantna ekipa na terenu, stvorivši par izglednih šansi koje nismo iskoristili i stigla nam je kazna.

Drugo poluvrijeme nije donijelo veliku promjenu u igri i dalje su momci koji igraju za naš klub bili bolji, konkretniji ali svoje prilike nisu realizovali što je kažnjeno u 75. minutu.

No, glavu gore, sljedeću utakmicu i priliku za popravni imamo u subotu (2. April, u 15:00 sati) u Doboju protiv ekipe Željezničara.

Izvještaj sa utakmice:

Za FK Župa Milosavci su nastupali: Dulić, Vulin (od 75. minuta Kovačević), Kozomara, Trivić, Pribjegović, Mihajlović Nemanja, Brkić (od 82. minuta Todorić), Brkić, Tomić, Čolić (od 65. minuta Topalović) Zelenika, Kostić. Trener: Bogdan Krnojelac

Za FK Sloga Srbac su nastupili: Đurić, Kutić, Maletić, Savić, Ilić, Glišić, Grbić, Babić, Zukanović, Đurđić, Macanović (od 90. minuta Bjelonić). Trener: Vule Trivunović

Rezultati ostalih utakmica 19. kola koje su se danas igrale su:

FK Laktaši – FK Omarska 2-1;

FK Sloga Doboj – FK Ozren 2-1;

FK Modriča Maksima – FK Borac Kozarska Dubica 1-1.

Tabela sada izgleda ovako:

[standings league_id=1 template=compact logo=true]

WP_20160326_14_26_43_Pro

[dt_divider style=”thin” /]

WP_20160326_15_36_31_Pro