FK Modriča – FK Župa 0-2

Župa Slavi Gol

Sjajnu partiju pružili su u subotu naši fudbaleri kada su na stadionu Dr. Milan Jelić u Modriči zasluženo slavili 0-2 nad drugoplasiranom ekipom Modriča Maxima. Nakon dobrih igara ali ne dobrih rezultata u prethodnim kolima ovaj put su izabranici trenera Vrhovca uspjeli da krunišu dobru igru sa nova tri boda koja su nam od velike važnosti u borbi da se udaljimo sa donjeg dijela tebele.

Izvještaj sa utakmice:

Za FK Župa nastupili su: Terzić, Mihajlović Đ. ( od 63.minuta Smiljanić), Damjanić, Nartey Jasper, Devušić, Radić, Petković, Trivić, Owosu, Došlov i Gudalo

FK Modriča Maxima je nastupila u sljedećem sastavu: Tripić, Buljić, Karamanović, Kojić Momko, Kojić Milan, Demonjić, Perić, Dudić (od 69.minuta Lukić D.), Prljeta, Lukić G. i Sarkić (od 78.minuta Trifković).

Naši igrači su bili dominantniji na terenu u toku cijele utakmice a ta nadomoć je prvi put krunisana prelijepim pogotkom Dejana Smiljanića u 66. minuti, samo 3 minuta nakon što je ušao u igru umjesto Mihajlovića.

Konačnu potvrdu na ishod ove utakmice postavio je Devušić Milenko u 89. minutu iz kaznenog udarca i to je bilo konačnih 0-2.

Ova utakmica je odigrana pred oko 100 gledalaca a glavni arbitar na utakmici je bio Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora koji je sasvim korektno obavio svoj zadatak..

Sledeću utakmicu igramo u subotu u 15:30 časova u Milosavcima na stadionu SC Župa protiv lidera na tabeli, ekipe Borca iz Šamca te nam je potrebna potvrda dobre forme i nadamo se nova 3 boda koja bi nas odmakela sa predzadnjeg mjesta.

Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju te podrže naš klub ali i uživaju u očekivanoj dobroj igri.

Ostali rezultati 17.og kola su: Sloga Doboj – Liješće 4-0, Borac K.D. – Laktaši 1-0, Mineral – Omarska 1-2, Ozren – Mladost 2-2, Modriča – Župa 0-2 i BSK – Jedinstvo 3-1