FK Laktaši – FK Župa 3-2

Željko Trivić

Hladan tuš za naše igrače na jučerašnjoj utakmici protiv izuzetno raspoloženih i borbenih fudbalera FK Laktaši. I pored vođstva od 2-0 naši igrači su popustili te su izgubili 3-2.

Naj raspoloženiji u redovima Župe bio je Bojan Radić koji je sa dva pogotka (u 10. i 25. minuti) donio prednost na samom početku utakmice i to je bilo to. U ostatku utakmice kao da je igrala samo jedna ekipa a to je FK Laktaši.

Prvo je Srđan Glišić nagovijestio da FK Laktaši nisu odustali od bodova te je u 29. minuti iz slobodnog udarca pogodio za 1-2.

Pred sam kraj prvog poluvremena, u 45. minuti Glišić je ponovo pogodio za 2-2 i vratio stvari na početak pred drugi dio utakmice.

Kao i u drugom dijelu prvog poluvremena ekipa Laktaša je bila dominantnija na terenu a svoju dominaciju krunisali su u 58.minutu preko Milinovića za konačnih FK Laktaši 3 – Fk Župa 2

Izvještaj sa utakmice:

Za FK Župa nastupili su: Savić, Mihajlović (80’ Savić), Damjanić, Nartey, Devušić, Radić, Petković (85’ Malkić), Trivić, Owusu, Došlov, Gudalo (75’ Smiljanić).

FK Laktaši su nastupili u sljedećem sastavu: Kutić, Vrhovac, Bursać, Bajić, Trninić, Glišić, Savić, Stamenković, Radetić (86’ Keleman B), Milinović (70’ Lekić), Keleman.